Cashewnootkoekjes met cashew-macadamia crème || Tres Bien

Cashewnootkoekjes

met cashew-macadamia crème
04 June 2019

Ingrediënten:


2179542487-cashewnotencreme.jpg



Bereiding:

  1. Verwarm de oven voor op 175 graden en bekleed een bakplaat met bakpapier.
  2. Doe de cashewnoten in een keukenmachine en vermaal ze tot meel.3079828467-gemalencashew.jpg

Smelt de kokosolie ondertussen in een pannetje op laag vuur.Voeg de gesmolten kokosolie, de honing, het ei, de kaneel, het bakpoeder en een snuf zout toe aan de vermalen cashewnoten.
Mix nog even goed door en schep dan 12 hoopjes beslag op de bakplaat.2821101096-6F805E9C-5DE4-49FF-B8F9-2F5820B1627A.jpgDruk het beslag plat met een natte lepel, zodat de koekjes nog zo'n halve centimeter dik zijn.Bak ze vervolgens in 15 minuten goudbruin in de oven.1463244497-B38AA3CB-C7A8-490A-A76C-1B452E07168E.jpgLaat de koekjes even afkoelen zodat ze lekker knapperig worden. Neem de cashewootnootcreme en doe deze met een lepel tussen twee koekjes. Smelt 100 gram chocolade au bain- marie en laat dit over de koekjes druppelen.


3119067610-cashewkoekjes.jpg


Stel je eigen notenmix samen

Zelf je eigen mix samenstellen? Verzamel online de noten die je wil en voeg ze toe aan je winkelmand. Wij pakken het voor je in en sturen het naar je op. Eet smakkelijk alvast!

Bestel hier

Cadeaupakketten

Of je nu je(schoon)moeder wilt verrassen, je collega of op bezoek gaat bij je bestevriend: met een van onze geselecteerde cadeaus mag je zeker nog eens komen.

Bestel hier

Recepten met onze ingrediënten

Regelmatig werken wij bij Très Bien samen met foodbloggers en andere influencers, om de meest heerlijke gerechten samen te stellen. Benieuwd naar alle gerechten en bijbehorende recepten? Op onze blog pagina vind je ze allemaal terug!

Bekijk alle recepten >