Bonbons online kopen? || Handgemaakt door Tres Bien Groningen

De bonbons van Très Bien, zijn handgemaakt en zijn gemaakt met persoonlijke aandacht, en dat proeft u! De bonbons zitten bom vol smaak.…

52 artikelen  Cacaobonen van hoogstaande kwaliteit en de lekkerste kruiden en specerijen zijn gebruikt. Daarnaast hebben wij ook de passie voor chocolade en dat gemengd met de kwaliteit ingrediënten maakt de perfecte bonbon voor u. We bieden een groot assortiment aan bonbons aan, zo hebben we meer dan 50 soorten bonbons in verschillende vormen en maten.

Bonbons om cadeau te geven

Wilt u een leuk en lekker cadeautje geven? Dan zijn de bonbons een perfecte optie voor u. Wij bieden u veel verschillende soorten bonbons aan. Deze bonbons zijn in verschillende aantallen te bestellen en worden geleverd in een mooi doosje. De bonbons zijn in doosjes van 1, 6, 12, 20, 30 en 60 te verkrijgen.

U heeft de keuze uit melk, puur of ambachtelijke bonbons. Alle bonbons op de site zijn gemakkelijk en snel te bestellen!

Gemakkelijk en snel online bonbons bestellen

Dagelijks maken wij bij Très Bien de meest creatieve en uitzinnige bonbons. U kunt de bonbons gemakkelijk online bestellen in een doosje, hierdoor kunt u ook iemand makkelijk verrassen. Nadat we uw bestelling hebben gekregen gaan onze chocolaterie aan de slag. U krijgt hierdoor verse en overheerlijke bonbons op de mat.

Waar bereiden we onze bonbons?

Très Bien heeft in 2010 een groothandel geopend in Groningen. Op deze locatie is een traditionele keuken, een biologische keuken en chocolade keuken aanwezig. De bonbons worden hier gemaakt en verstuurd naar binnen- en buitenland. Wij leveren niet alleen aan particulieren maar ook aan bedrijven.

Kunt u niet langer wachten?

Staat u al te popelen om de bonbons te proeven? Dan bent u van harte welkom in onze winkel, waar onze medewerkers al op u staan te wachten. De verse bonbons liggen al klaar voor u!


Stel je eigen notenmix samen

Niet helemaal wat u zoekt? Bij Très Bien is het mogelijk om je eigen notenmix samen te stellen, zodat u kan genieten van jouw mix.

Bestel hier

Gevulde chocoladeletters

Chocoladeletters kopen doe je bij Très Bien. De lekkerste chocoladeletters uit eigen productie. Keuze uit verschillende soorten chocolade en vullingen.

Bestel hier


Recepten met onze ingrediënten

Regelmatig werken wij bij Très Bien samen met foodbloggers en andere influencers, om de meest heerlijke gerechten samen te stellen. Benieuwd naar alle gerechten en bijbehorende recepten? Op onze blog pagina vindt u ze allemaal terug!

Bekijk alle recepten >