Zoutjes || Tres Bien

Op zoek naar heerlijke zoutjes? Op deze pagina vind je een compleet assortiment aan heerlijke producten! Bij Très Bien kun je terecht voor de beste kwaliteitsproducten van Nederland, welke altijd met liefde zijn bereid. Wil je een keer wat anders? Het assortiment van Très Bien bestaat uit verschillende heerlijke en originele zoutjes.

23 artikelen  


Gezonde zoutjes

Bestaan er gezonde zoutjes? Zoutjes bevatten veel calorieën, suikers en natuurlijk veel zout, wat niet heel goed voor je is als je hier te veel van krijgt. Maar soms worden er ingrediënten toegevoegd die een gezond effect hebben op je lichaam. Aan een Japanse mix wordt vaak zeewier en sesamzaad toegevoegd.

Zeewier en sesamzaad hebben een gunstig effect op de cholesterol. Het draagt namelijk bij aan de goede cholesterol en helpt de slechte cholesterol te verwijderen. Daarnaast kunnen deze sesamzaadjes de bloeddruk verlagen. Echt gezonde zoutjes bestaan niet echt, maar Japanse mix kan nog altijd als een betere snack gezien worden dan vettige frituurhapjes of chips.

Keuze uit verschillende Japanse zoutjes

Wil jij heerlijke Japanse zoutjes op tafel zetten dit weekend? Geen probleem! Je kunt bij ons terecht voor een mix van verschillende Japanse zoutjes, zoals de Japanse bollen mix, Small Red Hot Kaki No Tane en Tempura seaweed.

De Japanse mix is een bekende notenmix, maar wist je dat het hoofdbestanddeel bestaat uit rijstebloem? Rijstebloem blijft over na het vermalen van rijstkorrels zonder zaden en kiem. Als je dit overblijfsel mengt met water, kun je er deeg van kneden. Van dit deeg worden vervolgens de verschillende varianten gemaakt.

Zoutjes bestellen bij Très Bien

Zoutjes bestellen bij Très Bien, kan heel gemakkelijk vanuit de luie stoel. De producten worden vers bereid en binnen drie dagen bij jou thuis geleverd. Bestel je boven de €40? Dan wordt de aankoop gratis bij je thuis afgeleverd.

Naast het feit dat de producten altijd vers zijn, biedt Très Bien de hoogste kwaliteit en een breed assortiment aan noten, chocolade en zuidvruchten. Wil je liever langskomen in de winkel? Dat is ook mogelijk! Van maandag tot en met zaterdag staan wij voor je klaar in onze winkel aan de Stoeldraaiersstraat in Groningen. Daarnaast kun je ons wekelijks vinden op de Groningse vismarkt met onze notenkraam De Notelaar. Zoutjes bestellen bij Très Bien kan dus zowel online als in onze winkel.


Stel je eigen notenmix samen

Zelf je eigen mix samenstellen? Verzamel online de noten die je wil en voeg ze toe aan je winkelmand. Wij pakken het voor je in en sturen het naar je op. Eet smakkelijk alvast!

Bestel hier

Cadeaupakketten

Of je nu je(schoon)moeder wilt verrassen, je collega of op bezoek gaat bij je bestevriend: met een van onze geselecteerde cadeaus mag je zeker nog eens komen.

Bestel hier

Recepten met onze ingrediënten

Regelmatig werken wij bij Très Bien samen met foodbloggers en andere influencers, om de meest heerlijke gerechten samen te stellen. Benieuwd naar alle gerechten en bijbehorende recepten? Op onze blog pagina vind je ze allemaal terug!

Bekijk alle recepten >